Dessert

fruit

Gebakken appel met verse kaas

Ingrediënten voor 4 personen

Gebakken appel met verse kaas, recept van Colruyt
  • ½ appel
  • 1 petit-suisse kaasje
  • 1 koffiel. boter
  • 1 walnootpitten
  • ½ rijstkoek
  • &frac13, koffiel. honing

Bereidingswijze   10 min.

  1. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm.
  2. Smelt de boter in een braadpan en bak de appelblokjes goudbruin. Meng er de honing onder en laat afkoelen.
  3. Verkruimel de rijstkoek en voeg samen met blokjes appel bij de petit-suissekaas. Meng goed en bestrooi met wat fijngeplette walnoot.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy cal
Koolhydraten g
Eiwitten g
Vetten g

Bron : Colruyt