Ingrediënten voor 12 stuks
- 2 schijfjes ananas
- 1 kiwi
- 125 g frambozen
- 1 plantje munt
- 150 g verse kaas
- 1 dl room
- 2 eiwitten
- 100 g bloemsuiker
- 75 g fijne suiker
Voorbereiding
10 min.
- Snij de ananas en de kiwi in kleine stukjes.
- Verwarm de oven voor op 100 °C.
Bereidingswijze
15 min. + 1 u in de oven
- Klop de eiwitten stijf.
- Voeg de fijne suiker toe en klop ± 6 min. tot een gladde massa.
- Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep het stijfgeklopte eiwit in een spuitzak en maak 12 rondjes van 3 à 4 cm doorsnede op de bakplaat. Spuit op het eerste rondje nog een tweede. Zet 1 u. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
- Klop de room stijf en voeg al kloppend de bloemsuiker toe. Meng de verse kaas onder de slagroom.
- Bestrijk de meringues met de slagroom en beleg ze met
het fruit. Werk af met wat muntblaadjes.