Ingrediënten voor 4 personen
- 100 g rucola
- 1 bakje tuinkers
- 8 sneden rond toastbrood
- 2 eetl. pijnboompitten
- 400 g tonijn in eigen nat (blik)
- 4 halve perzikkzn
- 2 eetl. mayonaise
- peper en zout
Voorbereiding
10 min.
- Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
- Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.
- Snij de perziken in reepjes.
Bereidingswijze
10 min.
- Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
- Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.
- Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.