Snacks

Vis

Toast met tonijn en perzik

Ingrediënten voor 4 personen

Toast met tonijn en perzik, recept van Colruyt
  • 100 g rucola
  • 1 bakje tuinkers
  • 8 sneden rond toastbrood
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • 400 g tonijn in eigen nat (blik)
  • 4 halve perzikkzn
  • 2 eetl. mayonaise
  • peper en zout

Voorbereiding   10 min.

  1. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  2. Laat de tonijn uitlekken en prak fijn met een vork. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout.
  3. Snij de perziken in reepjes.

Bereidingswijze   10 min.

  1. Rooster de sneden toastbrood in een broodrooster of 2 min. aan elke kant onder de grill van een voorverwarmde oven.
  2. Verdeel de tonijn over de sneetjes toast en leg er de reepjes perzik bovenop. Bestrooi met de tuinkers en de pijnboompitten.
  3. Snij 4 belegde toasts in halvemaantjes.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 431 cal
Vetten 17,2 g
Koolhydraten 41,7 g
Eiwitten 26,2 g

Bron : Colruyt