Ingrediënten voor 12 hapjes
- 50 g noordzee ganalen
- 1 broccoli
- 40 g geraspte emmentaler
- 3 eetl. zure room
- 12 kerstboompjes in bladerdeeg kerstbouchées
- zwarte peper en zout
Voorbereiding
10 min.
- Snij de broccoli in roosjes.
- Kook de broccoliroosjes 4 min. onafgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
Bereidingswijze
15 min. + 10 min. in de oven
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Doe de broccoliroosjes in een hoge maatbeker en voeg de zure room toe. Kruid met peper en zout.
- Meng er 4 eetl. geraspte kaas en de garnalen onder (hou enkele garnalen apart voor de afwerking).
- Vul de kerstbouchées met de broccolimousse. Werk af met de rest van de garnalen en de kaas.
- Zet ± 10 min. in de voor- verwarmde oven.