Borrelhapjes

Vlees / kaas

Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola

Ingrediënten voor 8 hapjes

Parmahamrolletje met peer, walnoten en gorgonzola, recept van Colruyt
  • 4 sneetjes parmaham
  • 20 g rucola
  • 1 conference peer
  • 50 g gorgonzola
  • 8 walnootpitten
  • enkele druppels balsamicocrème

Bereidingswijze   15 min.

  1. Snij de ongeschilde peer in fijne reepjes.
  2. Hak de walnootpitten grof.
  3. Beleg elk sneetje parmaham onderaan met wat gorgonzola, enkele staafjes peer, wat rucola en walnootpitten. Rol de parmaham op en snij in 2. Zet telkens 2 halve rolletjes rechtop op een bordje.
  4. Werk af met enkele druppels balsamicocrème.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 132 cal
Vetten 10,5 g
Verzadigde vetzuren 2,3 g
Koolhydraten 2,6 g
Suikers 2,1 g
Vezels 1,1 g
Eiwitten 6,2g
Zout 0,6 g

Bron : Colruyt