Ingrediënten voor 8 brochettes
- 2 sneetjes rosbeef
- 8 kerstomaten (in verschillende kleuren)
- 1 koffiel. citroensap
- 2 takjes verse dragon
- 8 minimozzarellabolletjes
- 8 appelkappertjes (bokaal)
- 3 eetl. mayonaise
- enkele druppels dragonazijn
- zwarte peper (molen)
Voorbereiding
5 min.
- Snij elk sneetje rosbief in 4 gelijke stukken.
- Snipper de dragon heel fijn.
- Snij de kerstomaten in 2.
Bereidingswijze
10 min.
- Meng de mayonaise met de dragon, de dragonazijn en het citroensap en kruid met zwarte peper.
- Verdeel de mayonaise over de plakjes rosbief en rol op.
- Steek een halve kerstomaat, een bolletje mozzarella, een rosbiefrolletje, nog een halve kerstomaat en een appelkappertje op een prikkertje. Maak zo 8 spiesjes.