Borrelhapjes

Kaas / oven

Bladerdeegwieltjes met kaas en paprika

Ingrediënten voor 8 brochettes

Bladerdeegwieltjes met kaas en paprika, recept van Colruyt
  • 10 olijven naar keuze
  • 100 g geraspte emmentaler
  • 70 g kruidenkaas
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 gegrilde paprika (bokaal)

Bereidingswijze   ±30 min.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Dep de gegrilde paprika goed droog en snij in reepjes. Snij de olijven in fijne schijfjes.
  3. Besmeer het bladerdeeg tot op 1 cm van de rand met de kruidenkaas en verdeel er de reepjes paprika en de schijfjes olijf over.
  4. Bestrooi met de geraspte kaas en rol het bladerdeeg strak op tot een worst.
  5. Snij in 15 schijfjes van 1 cm dik en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
  6. Zet 15 à 20 min. in de voorverwarmde oven.

More Services


Voedingswaarde per persoon

Energy 104 cal
Vetten 7,4g
Koolhydraten 6 g
Eiwitten 3,1g

Bron : Colruyt