Voorgerechten

gerecht met vlees

Pitawrap met paprika

Ingrediënten voor 4 personen

Pitawrap met paprika, recept van Colruyt
  • 8 wraps
  • 500 g vlees voor pita
  • 300 g paprikareepjes (diepvries)
  • 2 sjalotten
  • 400 ggepelde tomaten (blik)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • provençaalse kruidenmix (molen)
  • zout

Voorbereiding

  1. Snipper de sjalotten fijn.

Bereidingswijze   20 min.

  1. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalotten glazig.
  2. Voeg beetje bij beetje het pitavlees toe en bak ± 2 min. gaar.
  3. Roer er de paprikareepjes en de gepelde tomaten onder. Kruid met Provençaalse kruiden, cayennepeper en zout. Dek af en laat 10 min. sudderen.
  4. Vul de wraps met dit mengsel en warm ± 5 min. op in een op 180 °C voorverwarmde oven.

More Services


Bijpassende dranken

Wijn
  • Rosé de Rasiguères
  • A.C. Côtes du Roussillon


Voedingswaarde per persoon

Energy 703 cal
Koolhydraten 73,5 g
Eiwitten 35,5 g
Vetten 31,2 g

Bron : Colruyt