Ingrediënten voor 4 personen
Voorbereiding
Bereidingswijze 20 min.
Afwerking
Spreid een bedje van rucola en pijnboompitten op elk bord. Schik er de gevulde aardappel op. Versier met een schijfje citroen en serveer onmiddellijk.
Tip
U kan aardappelen in de schil ook gaarkoken in de microgolfoven. Maak ze goed schoon en doorprik op enkele plaatsen met een vork. Schik in een microgolfschotel zonder extra water toe te voegen, de pas gewassen aardappelen zijn vochtig genoeg. Zet 12 à 15 min. afgedekt op volle kracht (voor 4 grote aardappelen). Laat nog even rusten voor u naar stap 2 gaat.
Zeer fijne en tegelijk krachtige droge witte wijn uit de Rhônevallei. Bezit een complex boeket van wit fruit en kruiden.
Droge rosé met een fruitige, fijne en vrij volle smaak. Ook heerlijk bij koude schotels, voorgerechten en barbecue.
Energy | 165 cal |
Koolhydraten | 15,1 g |
Eiwitten | 10,4 g |
Vetten | 7 g |
Bron : Colruyt