Ingrediënten voor 4 personen
- 6 wortelen
- 50 g rucola
- 200 g plantaardig alternatief voor yoghurt met kokosnoot bv. alpro
- 3 eieren
- 1 eetl.kerriepoeder
- peper en zout
Voorbereiding
minder dan 30 min.
- Snij de wortelen in dunne linten met een dunschiller.
- Hak de rucola grof.
Bereidingswijze
15 min. + 50 min. in de oven
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Rol het taartdeeg met het bakpapier uit in een taartvorm en prik er enkele keren in met een vork.
- Maak rolletjes van de wortellinten en leg ze naast elkaar op het taartdeeg. Bestrooi met de rucola.
- Klop de eieren los met een vork en roer er het yoghurtalternatief onder. Kruid met het kerriepoeder, peper en zout. Giet het eiermengsel over de wortelen.
- Zet 50 min. in de voorverwarmde oven. De quiche is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt.