Voorgerechten

Vis

Roerei met gerookte zalm en forel

Ingrediënten voor 4 personen

Roerei met gerookte zalm en forel, recept van Delhaize
  • 1 dl room
  • 8 eieren
  • 20 g boter
  • 50 g gerookte forel
  • 1 potje zalmforeleitjes
  • 50 g gerookte zalm
  • 1 takje kervel
  • enkele bieslookpijpjes
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren los, kruid met peper en zout.
  2. Roer er de room doorheen.
  3. Smelt de boter en voeg de eieren toe als de boter begint te schuimen.
  4. Vul de aperitiefglaasjes (of kies voor de bewaarde en gespoelde eierschalen) met het roerei.
  5. Werk de borden af met de stukjes gerookte vis, de viseitjes en de kruiden.

More Services


Bijpassende dranken


Voedingswaarde per 100 g

Energy cal
Koolhydraten g
Eiwitten g
Vetten g

Bron : Delhaize