Ingrediënten voor 4 personen
Voorbereiding
Bereidingswijze 15 min.
Plooi de papillotten dicht en laat 15 à 20 min. garen op de barbecue, naargelang u liever licht krokante of zachte peren hebt.
Afwerking
Doe de inhoud van de papillotten (ook het vocht) in een diep dessertbord. Geef er een toefje mascarpone bij en bestrooi met de geroosterde walnoten en de veenbessen of rozijntjes.
Tip
Energy | 723 cal |
Vetten | 43,1 g |
Koolhydraten | 68,9 g |
Eiwitten | 7,8 g |
Bron : Colruyt
In de maanden die aangeduid zijn met een zijn de groenten volop bij ons te verkrijgen, en dus aan de voordeligste prijs te koop.
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | |
ajuin | ||||||||||||
andijvie | ||||||||||||
artisjok | ||||||||||||
asperge | ||||||||||||
aubergine | ||||||||||||
bleekselder | ||||||||||||
bloemkool | ||||||||||||
boontjes | ||||||||||||
broccoli | ||||||||||||
courgette | ||||||||||||
doperwten | ||||||||||||
Groene selder | ||||||||||||
knolselder | ||||||||||||
komkommer | ||||||||||||
kropsla | ||||||||||||
maïs | ||||||||||||
paprika | ||||||||||||
pompoen | ||||||||||||
prei | ||||||||||||
rapen | ||||||||||||
radijs | ||||||||||||
rode bietjes | ||||||||||||
rode kool | ||||||||||||
sla | ||||||||||||
snijbonen | ||||||||||||
spinazie | ||||||||||||
spruiten | ||||||||||||
tomaten | ||||||||||||
veldsla | ||||||||||||
venkel | ||||||||||||
wittekool | ||||||||||||
wortelen | ||||||||||||
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11 | 12 |