Voorgerechten
Ik heb ze in 6 categoriën gerangschikt.
Filter
Toon alles
Vlees
Vis
Veggie
Pasta
Gevogelte
Zuivel
Tongrolletjes met asperges en lichte roomvinaigrette
Caneloni van zalmhaasje en ricotta
Gamba's met tomatencarpaccio en tartaar
Gerookte carpaccio met comté
Zalm met mimosasaus en gevulde tomaten
Pitawrap met paprika
Groentevelouté met scampi
Sint-Jacobsnoten met bosvruchten
Gegratineerde kreeft met asperges
Bavarois van pladijs met gerookte zalm
Scampi's in 't groen
Trio van charcuterie
Quiche van peterselie- en kervelwortel
Aardappelbootje met tomaat en garnaal
Parmentier met gekonfijte eend en foie gras
Risotto met oesterzwammen en foie gras
Eendenlever met violetsausje
Kwartelslaatje met waterkerscoulis
Eendenlevertorentje met pompoenchutney
Panzanella
Geitenkaasslaatje met gekaramelliseerde appeltjes
Kokos-wortelquiche met rucola
Spinazie-erwtenballetjes met aïoli
Tortilla van zoete aardappel en courgette to go
Vegetarische krokantjes
Florentijnse spiegeleitjes
Kaasflapjes met witloof en veldslaatje met appel
In witte wijn gegaarde peer met roquefortsaus
Gevulde champignons in bladerdeeg
Spaghetti al ragù
Herfstquiche met prei en groenekool
Reuzenravioli met ricotta en parmezaansaus
Pasta met pesto en mantelschelpnoten
Fijne taartjes met witloof en eekhoorntjesbrood
Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden
Ceviche van zeebaars
Bloemkoolmousse met eendenborstfilet
Œufs en cocotte met spinazie
Cocotte-eieren met brie en champignons
Asperges op Vlaamse wijze Plat National
Witlooftatin met roquefort
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus (Gluten vrij)
Kramiektoast met Beaufort en vijgenchutney
Granité met kerstomaten, grijze garnalen en basilicum
Russisch ei met groentenmacédoine
Sint-jakobsnoten met vanille en limoen (glutenvrij)
Toasts met paddenstoelen
Inktvis op Venetiaanse wijze
Roerei met gerookte zalm en forel
Miniburgers met gerookte eend en rodebietenchutney met frambozen
Toast aux champignons de luxe
Geroosterde asperges met gerookte kip
Salade met eendenborst en vijgen
Pastarolletjes met prei en kaas
Herfstsalade met gebakken ricotta en gerookte kip
Parelhoenfilet met champignonroomsaus en spinazie